вторник, 30 ноември 2010 г.

ОПОВЕСТЯВАНЕ НА СЕНЗАЦИОННО ОТКРИТИЕ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ЕКОЛОГИЯТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ

 

ДРУНВАЛО МЕЛХИСЕДЕК

– СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ЛЕКТОР И АВТОР НА КНИГИ

Майката Земя – Ново Съзнание и Свещена Вода

Друнвало Мелхиседек

Това, за което се каня да ви разкажа днес, е едно от най-удивителните неща, които съм видял в този свят в последно време.

Това е абсолютно нова тема, за която никога преди не съм говорил, за нещо, което сега започва да се случва на планетата. Аз виждам, че ние не можем да останем такива, каквито сме били в миналото, след като сме разбрали какво в действителност се случва в нашия свят.

Преди шест години ние медитирахме с Чикитет Арлич Вомалитес, някои го знаят като Тот. Веднъж той ми каза, че си тръгва, че той и повечето от Възнесените Учители, не всички, но болшинството, трябва да се отправят към друга Вселена, за да изпитат това, което ние скоро, много скоро ще преживеем тук, и те трябва да намерят проход в този нов свят за нов начин на съществуване. И последните шест години аз останах само със своите Ангели, а Тот си замина.

През януари тази година се появиха Ангелите и съобщиха, че много от Възнесените Учители сега се завръщат чрез египетския прозорец, който е открит от 10-и до 19-и януари. Групата се завърнала и донесла със себе си знание, което е получила за тези шест години, които в другите измерения се изчисляват като стотици и стотици хиляди години. И именно с тяхното завръщане на Земята сега се появяват новите идеи, които човечеството никога досега не е знаело и даже не си е представяло. Идеи, за които ние даже и не можем да си помислим.

И така, аз се каня да ви представя сега една от тези идеи, тя е нова, но във Вселената тя е съществувала винаги. Но на нас тя не ни е била известна никога досега, никога. Аз искам да нарека тази беседа:

”Майката Земя – Ново Съзнание и Свещена Вода”

Водата е нещо повече от това, което знаем за нея. Преди да говорим за това, което се случва с водата, трябва да дадем основна информация, за да може да уловите повече, отколкото действително аз говоря.

И така, нека си представим, че ние първи сме дошли от Космоса в нашата Слънчева система. Тъй като сме преминали през всички други планети, през външните планети Нептун и Плутон, тъй като държахме посоката на Слънцето, ние пристигнахме тук на тази планета, на която се намираме, която е уникална и се отличава от всички други планети с това, че тя е водна. Почти цялата повърхност на планетата е покрита с вода. И когато се спускате на тази планета, вие забелязвате, че всички живи същества – хора, кучета, котки, дървета и всички форми на живот, които обитават тук, са произлезли от вода и се състоят от вода. Нашите тела почти напълно се състоят от вода.

Тъй като ние живеем на водна планета в състоящи се от вода тела, водата ни привлича. Ако вървите през гората и приближите до река, то вашето сърце ви влече към това място, тъй като вие чувствате, че там има енергия на живот.

Водата е жива. Тя е по-жива, отколкото на нас ни е известно. И сега аз истински започвам да разбирам какво са имали предвид древните, когато са казвали, че водата – това е жива вода.

Имало човек с името Иисус, Който започнал своето пастирство с кръщение, кръщение с вода. Какво означава това? Какво означава да бъдеш кръстен с вода?

За да обясня това, аз съм принуден да направя неголяма екскурзия в математиката. От древни времена съществуват пет форми, пет платонови тела. На всяко тяло съответства елемент. Тези тела са: тетраедър, куб, октаедър, икосаедър, додекаедър.

На Тетраедъра съответства огънят. На Куба – земята. На Октаедъра – въздухът. На Икосаедъра – водата. И на Додекаедъра – праната или ефирът.

Икосаедърът и додекаедърът са свързани заедно. Вие не може да говорите за едното без другото. Те са това, което в математиката наричат „двойствени един на друг”. Вие можете да получите едното от другото.

Икосаедърът, бидейки вода, е това, което Земята е загубила по времето на Атлантида. Затова всичко, което правеше Великото Бяло Братство през последните 13 000 години, беше отправено за възвръщане към осъзнаването на водата и праната, взети заедно. Осъзнаването на водата. Това в действителност е просто. Това е всичко, което те правят.

Ако погледнем на ДНК, която кодира нашата информация, тя се състои само от икосаедри и додекаедри. Това е всичко. Това е съвместяване на вода и прана.

Мрежата на Христовото Съзнание, която се намира около Земята, с която сме запознати, е това, над което Великото Бяло Братство работеше 13 000 години, за да имаме възможност да се повдигнем на следващото ниво на съзнание, съставено от икосаедри и додекаедри: вода и прана.

Има още много, за което може да се разкаже. Но аз сега просто ще ви дам малко парченце от това знание. Наистина, на мен не ми е възможно да ви дам всичко сега, но ще се постарая да направя каквото зависи от мен. Във водата има нещо много, много и много особено, което ще промени целия свят, особено във водата от определен тип.

Сега аз ще говоря за изследванията, които се проведоха с водата в миналото, за да имате основа като начало на разговора ни за всичко случващо се сега в света.

В университета в щата Джорджия, аз не знам колко отдавна беше това, в началото на 90-те години (на ХХ век – б.р.), беше забелязано, че всяка болна или травмирана клетка на нашето тяло е обкръжена от така наречената неструктурирана вода.

Беше забелязано, че всяка здрава клетка, не е важно каква, винаги е обкръжена от структурирана вода.

И в какво е разликата? Всичко е просто. Единствената разлика е в количеството електрони във външната орбита. Ето това!

В неструктурираната вода отсъстват външни електрони. И това се нарича болест. А водата, при която тези електрони присъстват и техните балончета са завършени, са здрави.

Водата в реките и езерата, намиращи се в чистата природа – това е структурирана вода.

Водата, която върви по тръбите, а това е почти всяка вода, влизаща в нашите тела, е деструктурирана. Достатъчно е да премине буквално няколко метра по тръбите и тя вече не може да бъде каквато трябва. Тя се движи по концентрични кръгове и те отронват външните електрони, образувайки неструктурирана вода.

Нещо подобно ние правехме някога много отдавна в Рим, когато се хранехме в оловни чинии. Ние пием вода, която идва по тръбите под високо напрежение, и това води до заболявания.

Тъй като много хора са забелязали за себе си този факт и когато разбраха:”О, Боже, ние пием вода, която ни убива, какво да правим?” – тогава много изследователи започнаха да търсят начини за бързо преструктуриране на водата.

Един от тях беше Валтер фон Гарднер. Той е гений на водата и знае за нея възможно най-много от всеки друг в света. Дълго време той оглавяваше школата Валтер Рассел. Той е изобретил стъклен съд с формата на яйце. Ако този съд се постави във вода, а в него се поставят определени минерали, колоидни, и като се разбъркват по определен начен, то водата става структурирана и изключително жива.

Ако се направи Кирлианова снимка с водата преди и след опита, то около водата преди въздействието се наблюдава буквално нещо като блясък от бяла светлина, а след въздействието около чашата има топка бяла светлина. Стъклото не се вижда, а само сияние.

И хората започнаха да разбират разликата между структурираната и неструктурираната вода. И забелязвайки това, започнаха да правят изследвания с различни видове вода. Те откриха, че ако положат магнити в шестоъгълна форма и пропуснат през нея вода, то водата мигновено се структурира. И така започнаха изследвания, които се провеждаха в съоръжения от типа на басейните и горещите вани. Там, където вие пуснете вода чрез тези басейни, няма да растат бактерии, защото там водата съхранява живота.

Между другото, ние проведохме изследване, свързано с това, и когато разглеждахме структурираната вода по този начин и успяхме да го възпроизведем на компютърния екран, забелязахме, че тя даже не изглежда като вода. Тя изглеждаше като киселина. Тогава си зададохме въпроса: бихме ли могли да допринесем повече вреда, отколкото полза? Работата е в това, че ние бяхме като младенци, опитвайки се да разберат нещо, което едва започвахме да опознаваме. А после една група реши да опита да направи така, че водата да преминава през въртящи се модели, и това беше един от основните ключове как отново да направим водата жива. И те намериха 12 метала. Ако се пропусне вода около тези 12 метали, разположени по определен начин, то незабавно водата отново става супер жива без всичките фантастични изделия на Валтер фон Гарднер.

В Калифорния беше проведено изследване в оранжерия, което беше поразително. Беше избрана оранжерията, защото в течение на 10 години подред тя дава по две реколти в година и числото на портокалите на всяка реколта е било примерно еднакво. И така, отидохме на плантацията и поставихме малки дюзи за поливане, за да се подхрани всяко дърво. Това беше единственото изменение, което беше направено. И незабавно, мигновено вместо две реколти излизаха пет. И всяка реколта беше с 20% по-голяма от преди. Всичко, което направихме, е, че подадохме жива вода на всяко дърво.

Много хора проведоха изследвания на тази тема. Аз не мога да разкажа за всички... Но за тези, които имаха работа с водата, стана ясно и очевидно, че във водата има нещо, за което ние сме забравили, или сме направили нещо, което е изменило нашето разбиране за водата.

През 1996 г. двама души, ми направиха предложение – Боб Дарч и Слим Спелинг, които взели вода от дъждовните облаци преди да завали дъжд и я пропуснали през молекулярен емисионен скенер, после обработили данните с помощта на специална програма на компютъра, а след това препрограмирали тази микровълнова емисия в звук, който може да се чуе. Този звук се транслира посредством антени-спиралки, които направил Слим и ги нарекъл Хармонизатор и които въздействат на атмосферата примерно на 35 мили в кръг.

Те правиха това в Денвър през цялата 1995 година. За една единствена година, когато е действала системата, те просто освобождаваха енергията на дъждовните облаци. Денвър станал най-чистият град от цялата история на съществуването си... за една година. В момента, когато престанали, замърсяването се възобновило.

Те ми предложиха да се заема с тези изследвания. През юни 1996 година във Феникс, щата Аризона, ние започнахме да провеждаме такива изследвания, използвайки това, което се нарича R-2 – това са няколко неголеми спиралки, съединени по такъв начин, че да работят като антена, за да транслират всяка вълнова форма или вибрация, която искаме.

През това време Феникс се намираше в запуснато екологично състояние за цялата история на неговото съществуване. Ние се канехме да излезем на много „сериозно” ниво, а правителството не знаеше какво да прави, защото беше на загуба. Те не ни разрешиха да правим изследвания легално, затова трябваше да използваме конкретни закони, за да направим тази работа без тяхно съгласие, и ние направихме това.

От 1-ви септември 1996 година системата беше задействана напълно и работеше плътно до май 1998 година. Ние бяхме забелязали, че градът беше толкова екологично неблагополучен, че в него трудно се дишаше, даже няколко квартала не се виждаха. За много кратко време въздухът започна да се прояснява и изчиства, така че отново можеше да се диша, птиците и животните се върнаха. Над града се появиха естествени облаци, въздухът стана чист. Това стана много вълнуващо. Аз помислих, че сме намерили реален отговор по какъв начин да изчистим света от собствените му замърсявания.

И това работеше! От 1-ви септември 1996 до май 1998 година Феникс беше най-чист от цялата история на своето съществуване. Отдаде ни се да снижим съдържанието на въглеводород в центъра на града до единици. И много пъти до нула. Никога не е било зафиксирвано такова нещо, толкова беше чисто.

Това много ме зарадва, защото съдех по това, което ми говореха Възнесените Учители, че няма да ни се отдаде да си отидем оттук, докато не изчистим мястото на пребиваване. То е част от нашето съзнание. Именно нашето съзнание е довело Земята до такова състояние, в което се намира сега. В състояние, когато умира. И преди да си отидем оттук, пред нас лежи отговорността като духовни същества, осъзнаващи това, което сега се проявява на нашата Земя, да изчистим своя свят и да го върнем към първоначалното му здраво състояние. Аз работя с всички възможности и начини, за да изпълня това.

Кластерна вода

Преди четиринадесет години на Земята се появи нов тип вода, за която никога преди не сме чували и не сме знаели за нейното съществуване.

Тази вода се нарича кластерна. Под микроскоп изглежда като снежинки. Те са формирани в малки шестоъгълници, шестоъгълни модели. Тази вода е открита при всички младенци: човека, издънките на дръвчетата, жребчетата. Всички младенци са изпълнени с кластерна вода. Но много бързо тя пропада и се превръща в структурирана вода. А после, в резултат на нашия начин на живот в този замърсен свят, тя започва да се превръща в неструктурирана .

Това изследване за кластерната вода е ново. Натрупва се впечатление, че това е първата крачка напред към ускорението на проявлението на съзнанието, скрито вътре в човека.

ЧУДО. Откриване на нов тип вода

А сега, случи се още нещо изключително. Аз даже не знам как да ви разкажа за това.

Преди десет години една неголяма група от много стари майстори-суфии се занимаваха с пеене на мантри в Турция. Те се намираха в покой и никой не знаеше за тях. И те създадоха нещо, а по-точно те позволиха на това нещо, което беше неизвестно на човечеството, да дойде чрез тях.

Един от тях излезе напред. Той също беше майстор-суфи на 78 години. Изглеждаше и правеше впечатление на човек на 40. Вие никога не бихте се досетили, че е по-възрастен. Той даде на света нещо, той му даде просто вода. Някаква вода, която човечеството никога не е познавало. Той казал:

”Това тук е за изцелението на света.”

Започнаха изследвания на тази вода. Беше забелязано, че още щом добавели от тази вода в замърсено езеро или река, тя незабавно, за броени дни, обикновено за 3-4, правела цялото езеро или цялата река абсолютно чиста. Такива, каквито са били преди 1000 години. Даже отлаганията изчезваха. Никой не може да повярва в това, но се случи, защото можеше да се види. Но на тях не им се вярваше. И в течение на 10 години те продължаваха своите изследвания.

През януари – това се случи точно през периода на египетския прозорец, когато Ангелите ми казаха, че нещо ново трябва да се появи на Земята – тези хора се опитваха да се свържат с мен. Аз продължих да им казвам:”Не, аз не мога да направя това, нямам време.”

Накрая, преди около три месеца, аз все още нямах време, но насочих няколко човека, с които работя във Флорида, да погледнат истина ли е това, за което говорят. Това бяха подготвени хора, способни да различат реалността от илюзията.

Те ми позвъниха и даже не можеха да говорят. Бяха възбудени като деца. Те ми казаха:”Аз не мога да повярвам на това, но то е действително така.” Това действително беше истина.

Демонстрационно съвещание

Аз току-що се завърнах от една среща във Вашингтон в малка секретна стаичка с военни, ЦРУ, ФБР (смях), с всички тези хора – 15 човека – и с учени (лекари, химици) от много високо ниво от големи корпорации. Аз трябваше да подпиша документи, че ще бъда акуратен в своите изказвания. И ми беше казано, че мога да говоря, и това беше напълно достатъчно.

Отначало внесоха два контейнера със замърсена вода. От единия се носеше нечиста миризма. Той беше кафяв и толкова отвратителен, че не може да си представите. И го поставиха там. Вторият беше от друг вид, с жълта вода, боядисан от кафява мръсотия, и миришеше на бензин или нефт, и очевидно с някакви химикали вътре. Този контейнер не можеше да се помирише с нос. Те ги повдигнаха на по-високо и м-р Иан Дойук каза: ”Сега това е като езерото.” И той взе една чаена лъжичка вода, казвайки, че повече не е необходимо и че той носи тази порция за ускоряване на процеса, после изля съдържанието на лъжичката в контейнера и отстъпи назад, за да не оказва никакво влияние. И много бавно, в течение на два часа ние наблюдавахме водата в двата контейнера. Замърсяването бавно отстъпваше на дъното. И скоро там нямаше вече нищо, даже утайка, само абсолютно чиста вода. Това е реална действителност!

После той взе една златна рибка и я постави в контейнера, където тя можеше да плува, за да ни покаже има ли там някакви химикали, от които тя може да умре. И три часа по-късно рибката си плуваше. Какво е интересното... Ръководителят на целия този проект ме събуди на другия ден и ми каза:” Вие няма да повярвате, но рибката я извадиха от контейнера и я върнаха в аквариума, а когато отишли на другата сутрин, целият аквариум бил чист и прозрачен.”

Те взели чисто моторно масло направо от кутията, отворили капака и налели там още една порция подобно масло, добавили няколко капки вода и го разбъркали. Мигновено, в течение на няколко секунди, това моторно масло повече не съществувало на Земята. То се превърнало в протеини и аминокиселини, които се явяват храна за рибката. Мигновено!

Получава се интересна аналогия. Нефтът – това е краен продукт на милиони години живот. Той е черен. И когато той встъпва в контакт с такава вода, незабавно става бял и се превръща в протеини и аминокиселини, а това е началото на живота.

Свръхйонизирана вода

Каква е тази вода? Тази вода съдържа три допълнителни електрона във външните орбити, това е всичко. Тя се нарича свръхйонизирана. И вие ще чуете за нея. Без съмнение!

Всички учени в света: и химици, и физици, я изучаваха през последните две години и държаха тази информация в тайна. Нито един от тях с всичките им дипломи и прочие, даже не гледайки на това, което могат да видят, КАКВО се случва, не могат да обяснят и КАК се случва. Те не знаят! Те не могат да разберат!

И отгоре на всичко при изучаването на реакциите има неща, за които не мога да ви разкажа, получава се така, че тази вода има съзнание, тя е жива и знае какво трябва да прави! Тя знае навярно КАКВО прави, така както ТЯ... ТЯ встъпва в една химическа реакция и прави нещо, а после превключва на друга реакция и прави нещо друго със същите компоненти, и това може да бъде направено само със съзнание.

Вие знаете, че има нещо необичайно в тази Вода. Ако вземете лампичка, обикновена електрическа лампичка, и присъедините към нея два проводника, а после пуснете тези два проводника във вода, в която има диелектрик (не провежда електричество), то нищо няма да се случи и лампичката ще остане неосветена. Но ако вие пуснете проводниците в свръхйонизирана Вода, лампичката ще засвети. Никой не е виждал нещо подобно по-рано. Това е невъзможно, изхождайки от това, което знаем. И чрез тази Вода протича поток електрическа енергия, която е описана като течни електрони. Това дойде при нас от суфистките учители като дар за света. Ако вие можехте да знаете това, което знам аз! Ако можехте да видите това, което аз видях!

Изчистване на залива Измит

Учени пътуваха до залива Измит, под Истанбул в Турция. Измитският залив е много замърсен. Там е най-мръсната вода на планетата. Тя изглежда като чист нефт. Тя е черна. Това повечето не е вода. Това просто е черен нефт. Те взеха два огромни резервоара и ги напълниха с тази черна вода. Единият беше контролен, а другия експериментален. И те използваха едва няколко литра Вода в тези стотици и стотици хиляди литри замърсена вода. Тя беше толкова ужасна, че на повърхността ú се образуваха черни мехурчета. За по-малко от два часа резервоарът стана кристално чист. Той беше чист.

След това те отидоха до залива Измит и целият залив стана чист, абсолютно целият. Но те не могат да запазят залива в такъв вид, защото има доста големи канали с отпадъци, които се вливат в залива постоянно, с което трябва да се справят, ако искат заливът да е чист.

Друго интересно нещо за тази вода: за нея не е важно какво е замърсяването и какво съдържа. Тя превръща всичко в кристално чиста безупречна вода и даже създава pH баланс, равен на седем. Те правеха това много пъти и сега дори не гледат. Проверявайки листите за баланса на водата, те казват: ”Вижте-7”, даже не се замислят, тъй като Водата прави това автоматично. Съзнанието точно знае какво прави и как да върне водата в първоначалното ú състояние.

Водата също работи и на земята с почвата

Тази Вода работи не само с вода, но също и със земята и почвата. Те ми показаха на видео и ми разказаха за депата, за големите депа от отпадъци, където постоянно гори метан. Никой не може да преустанви това горене на метан. А те могат да разпръснат тази Вода в депата и мигновено всичко се променя. Всички въглеводороди се превръщат в тор, който се явява органичен по природа, без никакви химикали, даже ако са произлезли от синтетични продукти.

Всички миризми на депата изчезват мигновено, както при щракване с пръсти. Те ухаят като рози, отново миришат на чистота. Пожарите незабавно се прекратяват и не се възобновяват отново. Показаха ни, че в местата, където са били тези токсични вещества и битови отпадъци, след няколко дни започват да растат растения и овошки, на това токсично сметище. Това действително е истина. Това не е шега, това е истина. Трудно е да си представим, че такова нещо може да се появи на Земята, но то действително се случва.

Има много други странични ефекти

Съществуват много, много странични ефекти, които са положителни и за повечето от тях не ми е разрешено да ви разказвам, защото финансовото статукво (съществуващото положение) може да бъде сериозно разклатено. Има неща, които обикновената вода не може да прави, но тази Вода прави, право пред очите, отново и отново. Тя оказва влияние на нас и ще оказва влияние така, както ние сега не можем да си представим.

Ще ви дам само един пример от тези странични ефекти, които те се канят да огласят. Става въпрос за пожарите: за горските пожари или нефтените пожари, или всякакви други пожари, особено от горене на бензин и нефт, които е почти невъзможно да се потушат. Когато тази Вода встъпи в контакт с тези пожари, те незабавно спират. И вие не можете да ги запалите отново. Вие можете да хвърляте клечки кибрит в бензина незабавно и горенето няма да се възстанови, защото тази Вода превръща бензина в нещо друго, което не гори. Също и с горските пожари: ако напръскате с Вода горящата гора, тя тутакси ще потуши пожара. Що се отнася до живите дървета, то това е много добре за тях: такова дърво няма да гори впоследствие за много часове. И така, тя гаси пожари мигновено, незабавно. Това е един от страничните ефекти на действие на тази Вода. На мен наистина ми е жал, че не мога да ви разкажа за другите ефекти.

Правителствата провеждат изпитания

В момента Русия и още 8 крупни страни в света провеждат широки изследвания. Те са навсякъде по света и тайно вливат тази Вода в замърсените езера и реки право пред очите ни. Това е просто поразително. Вие може да вземете, например, залива в Сан Франциско – за 4 дни вие можете да виждате на повече от 18 метра дълбочина във водата, както все едно гледате питейна вода в чаша. И за два месеца тя ще отиде до дъното, дори до най-дълбоките и плътни пластове и ще превърне всичко в протеини и аминокиселини, ще стане кристално чиста и прозрачна. За два месеца! И това е, което се случва сега! Това е в действителност истина. И това е невероятно!

Водата позволи да бъдат свободни

Най-потресаващото е, че световните правителства се канят да позволят на това да се случи!

Точно преди нашата презентация аз беседвах за това с представители на Въздушните сили на САЩ, които могат да спрат това по много причини. Но те искат това да се случи. Те искат това да стане известно! И така, различни страни по целия свят. ООН също е въвлечено в това. Никой не може да повярва в това. Те не зная какво да кажат за това. Това е чудо, планетарно чудо, случващо се право пред очите ни сега!

Въпрос: Кога?

Друнвало: Това се случва. Точно сега. Турция беше много развълнувана от това, защото те построиха фабрика на стойност 48 милиона долара за производството на тази Вода. И сега могат да изпращат Водата където трябва в света и те са готови да правят това.

Страните сега повсемесно искат да участват в това, те гледат на Нея, те наистина искат да получат достъп до Нея, но не знаят как да постъпят, защото никой не може да обясни Нейното действие. Нито един химик в света не може да обясни как Тя работи. Вие не можете да вземете нефт и вода и да ги смесите заедно. Но свръхйонизираната Вода прави това. Тя ги смесва мигновено.

И така, нещо ново се появи на Земята. И чувствам, че това е действително важно, защото както всички знаете, аз съм дълбоко свързан с индианците таос и индианците хопи и пророчеството на хопите. И пророчеството на хопите гласи, че точно преди да се премине към следващото ниво, в петия свят – от тяхна гледна точка, в четвърто измерение – от наша гледна точка, те казват, че целият свят ще стане отново чист, какъвто е бил хиляди години назад, Океаните, реките – всичко. И ние ще имаме много чист свят. Това е способността на Земята да се изчисти за много кратък период от време, която въодушевява света да се освободи от своята болка и от всичко, което пречи на хората.

Тази информация трябва да се разпространява.

След като тази информация беше обнародвана, има няколко корпорации в света, които са осведомени за това и не искат това да се случи. Основно, това са нефтени компании и аз не мога да ви разкажа защо, но ние не трябва да изпускаме това. Проведете всевъзможни изследвания. Компанията от Истанбул, която произвежда тази вода, се казва Пърфект Сайънс (Съвършена наука). Името на човека – Иан Дойук.

Въпрос: Има ли информация за нея в Интернет?

Друнвало: Няма я в Интернет. Той е просто срамежлив малък красив човек, който е открил нещо и го дарява на света. Той не е истински учен, той е суфи! Но той сега работи с правителствата на различни страни и се опитва да внесе това в света. И това ще дойде в света; от това, което действително виждате, изводът е, че има много високо ниво на съзнание, проявяващо се чрез водата. Когато самите суфии говорят за това, те не говорят за това като за „вода”. Те говорят за това ”той се движи чрез химически реакции”, „той прави това”. Те се обръщат към природата на съзнанието на Водата. Това е началото на това, което аз знаех, че ще се случи. И за мен е голяма чест да ви го съобщя.

Кръщението на планетата

Вие знаете за кръщението. Според християнското разбиране вие може да бъдете кръстени един път и това ви изчиства от всичките грехове. След това вие трябва да имате работа с всеки грях самостоятелно. Това е веселата част. И ние скоро ще се сблъскаме с това.

През следващите 12 месеца, или около толкова, ние ще видим как светът ще стане чист и това ще бъде като кръщение на целия свят. И после, и до края всичко ще зависи от нашата отговорност. Когато правим нещо, трябва да помним кои сме ние и откъде сме дошли и че всичко това в действителност е за това, какво е това любовта. Това не е за ненавист и гняв или страх.

Въпрос: Може ли да Я използваме в колите?

Друнвало: Не мога да отговоря на този въпрос. Вероятно, но на повечето въпроси, които ми задавате, навярно ще давам такъв отговор. Аз действително съм ограничен от отговорности, защото всичко това е като Чудо. Всичко, с което Тя встъпва в контакт, всичко Тя напълно променя и преобразува в позитивна ситуация и създава нещо полезно за света. Това във Водата е живо съзнание.

Въпрос: Може ли да си я купим?

Друнвало: Засега това не е за продажба. Но някога ще бъде възможно. Сега това се случва на правителствено ниво. Но така или иначе, във всички случаи това ще излезе извън пределите на световните правителства, искат или не искат. Ние се каним да се заемем с Австралия, да приведем в порядък пристанището на Сидни и други места. Сега възобновяваме преговорите с техните правителства за това как да го направим. Ние ще преразгледаме всички наши договори в света. За да изчистим залива, всичко, което трябва да направим, това е просто да разпръснем тази Вода в залива и да чакаме два месеца. И така навсякъде. Също с реките и езерата и с всички останали. Как ми е жал,че не мога да ви разкажа още .

Въпрос: Какво прави Тя с човешките тела?

Друнвало: Да. Тя взаимодейства почти с всичко. Съществуват няколко проблема, които още не сме изучили или не сме уверени в резултатите. Правителството на Турция остава много консервативно, казвайки: ”Това може да изцели в краен случай 70-80% проблема със замърсяването в света.” Те остават много консервативни именно по този повод. И какво следва от това – това просто дърпа нашето време. Защото, мога да ви кажа сега, световните банки и хората, които ги ръководят, знаят, че ако тази Вода не беше дошла, то на нас ни оставаха не повече от 3 години на тази планета. Всичко живо може да изчезне. И те знаят това и се готвят за това. А сега всичко се промени. Ние не знаем колко време сме спечелили, но спечелихме много.

Истината е в това, че Бог съществува. Винаги е бил тук. Той никога не ни е оставял. Той винаги е бил с нас, но ние сме тези, които сме го забравили. И Бог сега е близо до това да се прояви, правейки Себе Си очевиден.

Друнвало Мелхиседек проведе тази беседа на 1 май 1999 година на празника Весак в планината Шаста.

Източник: http://spiritofmaat.ru/drunvalo/earth_dru.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар